Video UPDATE Incendiul de la depozitul de anvelope din Medgidia a fost lichidat

1254
UPDATE Incendiul de la depozitul de anvelope din Medgidia a fost lichidat - incendiu-cauciucuri-1717424410.jpeg
La ora 17:10 - s-a transmis avertizare RO ALERT pe raza localităților Cuza-Vodă și Castelu, ca urmare a degajărilor mari de fum, a transmis ISU Dobrogea.


UPDATE  17:19 Incendiul a fost localizat. La fața locului intervine și o autospecială de stingere a SPSU ROMCIM.


UPDATE 17:55 Incendiul se manifestă cu 2 focare diferite. Se actionează și cu utilajele agentului economic prin acoperirea   focarelor cu nisip/pământ, și cu echipajele ISU prin răcirea zonei limitrofe. 


Intervenția este în dinamică.


UPDATE 18:20 Incendiul a fost lichidat. Au ars un utilaj - tocător de cauciucuri, aproximativ 150 tone cauciucuri și mase plastice pe o suprafață de 2.000 mp și au fost protejate alte 900 tone de cauciucuri. La locul intervenției rămân, în supraveghere, 1 ASAS de la Detașamentul Medgidia și 1 ASAS de la SPSU ROMCIM.
Știrea inițială:


Un incendiu a izbucnit, luni, 3 iunie, după-amiaza, în interiorul fabricii de ciment din Medgidia, în zona Partizani. 
Potrivit pompierilor militari din cadrul ISU Dobrogea, ard cauciucuri pe o suprafață de aproximativ 1000 mp, fără pericol de propagare. În sprijin, se deplasează AT10000 Palas, iar 1 ASAS de la PTS Ciocârlia se deplasează la Medgidia pentru asigurare raion. La locul intervenției a pornit și comandantul Detașamentului Medgidia. 
Un al doilea ASAS de la Detașamentul Palas și 1 ASAS de la Stația Tuzla se deplasează în sprijin, la locul intervenției.
Din ultimele informații de la fața locului, ard 150 de tone de cauciuc.
sursa video: Sorin Radu


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3785 secunde