Concurs 10 medalii pentru aerobicii Farului la Cupa Iași

661

Articole de la același autor

Sportivii de la CS Farul Constanța au fost vedetele Cupei Iași la gimnastică aerobică, turneu în care au câștigat nu mai puțin de zece medalii.
Medalii de aur și-au trecut în cont Ștefan Huștea, în proba individuală de juniori II, Andreea Drenea, Andreea Scânteie și Daciana Enache, componenți ai trioului de juniori II, Valentin Mavrodineanu și Andreea Bogati, la perechi seniori, V. Mavrodineanu, Porime Tolan Petru și Mircea Zamfir, la trio seniori, și Corina Constantin, la individual junioare, în timp ce A. Scânteie, la junioare II, grupul de juniori II (Ioana Crețu, A. Drenea, D. Enache, Alexandru Popescu, A. Scânteie și Lucian Săvulescu), grupul de juniori III (Iulia Ciortan, Ștefania Nistorenco, Loredana Jinga, Ioana Calenici, Alexandru Scânteie și Cătălina Străliciuc) și perechea de juniori II Lucian Săvulescu / Daciana Enache au terminat concursul pe poziția secundă, fiind recompensați cu argint.
Unica medalie de bronz a Farului a fost adusă de Marius Gavriloaie, la individual seniori.
Toți sportivii Farului care au urcat pe podium sunt antrenați de Maria Fumea, Cristiana Spînu și Cristiana Dulgheroiu; coregraf, Nicoleta Dendiu.

Cinci dintre aerobicii Farului - Anca Surdu, Andreea Bogati, Mircea Zamfir, Valentin Mavrodineanu și Petru Tolan Porime - vor participa, luna aceasta, la întrecerile Jocurilor Mondiale Universitare, care se vor desfășura în China. Ei sunt componenți ai lotului național și se pregătesc sub comanda antrenoarelor Maria Fumea și Cristiana Spînu.
Tot la Mondialele Universitare, CS Farul va mai fi reprezentată, în concursul de atletism, de trei sportive: Cristina Bujin (antrenor, Lenuța Dragomir), Andreea Ogrăzeanu (antrenor, Cristina Manea) și Cristina Toma.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5518 secunde