21 septembrie, ultima zi de înscrieri online la Maratonul București

154
21 septembrie, ultima zi de înscrieri online la Maratonul București - 21-1442592021.jpg

Articole de la același autor

Luni, 21 septembrie, este ultima zi de înscrieri online la cea de-a 8-a ediție a Maratonului Internațional de la București, competiție la care sunt așteptați să participe peste 10.000 de alergători, reprezentând 55 de națiuni. Bineînțeles, de la start nu vor lipsi nici constănțenii, "leii de mare" pregătindu-se asiduu,

în perioada sezonului estival, pentru această nouă provocare.

Vineri, 2 octombrie, între orele 13.00-20.00, și sâmbătă, 3 octombrie, între orele 11.00-20.00, înscrierile se pot face în cadrul Sport Expo, spațiu special amenajat în Piața Constituției, iar cursele din cadrul evenimentului - maraton, semimaraton, ștafetă, cursa populară - se vor desfășura pe 3 și 4 octombrie.

Conform tradiției, Campionatul Național de Maraton al Federației Române de Atletism se va disputa tot în cadrul Bucharest Marathon. Sportivii vor avea festivitate de premiere specială, iar rezultatele se înregistrează pentru califi-cările la competițiile internaționale.

Ca un element de noutate, anul acesta, traseul a fost extins la 33 de kilometri, renunțându-se la parcurgerea de două ori a celor 21 de kilometri ai cursei de semimaraton.

"Ne bucurăm că avem un traseu mai lung, a fost greu să-l obținem. Sperăm ca la a 10-a ediție a maratonului să avem un traseu complet de 42 de kilometri. La această ediție, avem atleți de elită din Kenya și Etiopia și, având un parcurs mai lung, de 33 de kilometri, sperăm să obțină timpi mai buni", a declarat Valeria van Groningen, președintele Asociației Bucharest Running Club, organizatorul competiției. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2962 secunde