25 de ani de la înființarea Universității "Ovidius". Nou balon pentru studenții FEFS

1129
6

Articole de la același autor

Vineri, la Universitatea "Ovidius", a fost sărbătoare mare! La 25 de ani de la înființarea instituției de învățământ, profesori și studenți au organizat o întreagă festivitate. 


Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) a pregătit un întreg program artistic. De la jocurile de echipă, handbal, fotbal, baschet, volei, la gimnastică, atletism, dansuri grecești, dans sportiv, programul a inclus o mulțime de acte. FEFS este una dintre facultățile care s-au "născut" odată cu universitatea, iar în decursul a 25 de ani, se poate mândri cu o mulțime de campioni universitari, naționali și mondiali. 


"Și noi sărbătorim 25 de ani de înființare. La început, eram secție în cadrul Facultății de Științe ale Naturii. Pentru a sărbători acești 25 de ani, îi avem alături pe campionii noștri universitari, naționali și mondiali. Facem o gală a sportului universitar și în același timp îi ținem pumnii Simonei Halep, care este studenta noastră la masterat, anul I", a declarat prof. univ. dr. Mirela Damian, decan al FEFS. 


Cu ocazia aniversării, facultatea con-stănțeană a inaugurat și noua suprafața presurizată (balon), fără de care cursurile nu se puteau susține iarna. Fostul balon a fost distrus, acum câțiva ani, în urma unei furtuni. 


"Este o contribuție și a Clubului Sportiv Universitatea Știința din Constanța, care își desfășoară activitatea împreună cu noi. Domnul director George Stănculescu a depus toate eforturile pentru achizițio-narea acestui balon. Fără această suprafața presurizată, cursurile din timpul iernii nu se puteau ține. Contribuția este cu atât mai mare, cu cât toate facultățile își desfășoară activitatea de educație fizică aici, pe teren", a mai adăugat prof. univ. dr. Mirela Damian. Noul balon a fost inaugurat în prezența prof. univ. dr. Sorin Rugină, rectorul Uni-versității "Ovidius", și a prof. univ. dr. George Stănculescu, directorul CSU Știința Constanța. 


Prezent la eveniment, Ilie Floroiu, directorul CS Farul, i-a înmânat rectorului universității un trofeu simbolic. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

25 de ani...
21 martie 2015
of...

25 de ani de spagi pt prosti.... s-ar mai ridica o universitate cu banii dati la examene :)) dar ce importa, are mama copil titrat ? ce daca in liceu mergea din 5 in 5 .....

prof univ
21 martie 2015
aniversare

Manifestare a fost un fiasco, nimeni de la minister,nicio oficialitate locala, niciun rector din țară. Rușinos..pardon Ruginos cel mai incompetent rector de când există universitatea.

cunoscator
21 martie 2015
pt aniversare

Aveți dreptate, în ,2013 când era Epure au venit la Uoc peste 90 de rectori ddin țară, ministrul educației etc. .și pr vremea lui Ciupina și Bavaru se mai misca, acum nu ne mai bagă nimeni în seama, în curând Universitatea Maritima ne doboară de tot.

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

ALICE
22 martie 2015
OFERTA

Oferta de munca pentru persoane serioase, care vor sa castige bani, 300 dolari pe luna, muncind cateva ore pe zi, pe calculator. Cei interesati vor trimite textul INFO la email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.915 secunde