30.000 de spectatori vor putea asista zilnic la Australian Open

369
30.000 de spectatori vor putea asista zilnic la Australian Open - epk2j2ju0aewsnd1-1611997494.jpg

Articole recomandate

Organizatorii Openului de tenis al Australiei au anunţat, sâmbătă, că între 25.000 şi 30.000 de spectatori vor putea asista zilnic la turneul de Mare Şlem, o cifră foarte ridicată în timp ce pandemia de Covid impune în continuare porţi închise pentru numeroase evenimente sportive, informează AFP.


Restricţiile foarte dure impuse în ultimele luni de Australia în ce priveşte călătoriile au permis acestei ţări să păstreze controlul asupra epidemiei, fiind una dintre puţinele ţări din lume în care suporterii se pot deplasa în număr mare la evenimentele sportive. Aproximativ 390.000 de spectatori vor fi prezenţi în tribune pe durata a două săptămâni, ceea ce reprezintă jumătate din publicul găzduit anul trecut, a anunţat ministrul Sporturilor din statul Victoria, Martin Pakula.


Meciurile din primele opt zile vor putea fi văzute de 30.000 de persoane, apoi pragul va scădea în jurul a 25.000 începând cu sferturile de finală. Ministrul australian a precizat că speră spre finalul turneului la "o ambianţă incredibilă, nu diferită de cea văzută la toate ediţiile din anii trecuţi".


"Nu va fi chiar la fel ca în anii trecuţi, dar va fi un eveniment internaţional cu publicul cel mai important pe care lumea l-a văzut în ultimele luni", a mai spus ministrul australian.


Turneul Australian Open, primul de Mare Şlem din acest an, a fost reprogramat anul acesta pentru perioada 8-21 februarie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.212 secunde