91 de luptători au luat cu asalt liceul "Navrom"

1433
Asociația Județeană de Lupte Constanța a organizat, cu sprijinul DSJ Constanța, mai multe competiții județene. Etapa locală a Campionatului Național la lupte greco-romane pentru cadeți și juniori, desfășurată în sala de la "Navrom", a beneficiat de o participare record (91 de sportivi), de la CSS Medgidia, CS Farul, CS Mangalia, LPS "Nicolae Rotaru" CSS și CSS Danubiu Tulcea. La cadeți, au impresionat Iulian Grăjdan, Ionuț Ion, Valentin Ștefan, Sebastian Agrigoroșoaiei (LPS), Flavius Moise, Alexandru Zainea, Alin Militaru (Medgidia), Răzvan Roman, Florea Soare (Mangalia) și Daniel Bordeianu (Farul). Remarcații de la juniori au fost Laurențiu Rusu, Dorian Udrea (LPS - Farul) și Adrian Ciurumelea (LPS).
Și la faza de județ la lupte libere pentru cadeți au participat mulți sportivi, în sala de la LPS întrecându-se 47 de luptători, de la CS Mangalia și LPS.
"Primii trei clasați au fost premiați cu diplome, tricouri și echipament sportiv, iar toți participanții au primit răcoritoare și dulciuri", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Giuglea, antrenor la LPS.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3127 secunde