Daniel Asaftei, campion național de Unifight

A bătut măr trei adversari, al patrulea a fugit de frică!

1976
1

Articole de la același autor

Sportivul constănțean Daniel Asaftei, de la CS Marina / Academia Navală "Mircea cel Bătrân", a câștigat medalia de aur la Campionatul Național de Unifight pentru seniori, competiție desfășurată, zilele trecute, la Băicoi.
Pregătit de antrenorul George Ungureanu, Asaftei a concurat în limitele categoriei 70 kg, secțiunea full combat, reușind trei victorii, dintre care una, cea din semifinale, în numai 12 secunde. De altfel, adversarul pe care trebuia să-l întâlnească în finală s-a speriat atât de tare, încât nu a mai urcat în ring.
"Daniel este în formă mare, s-a clasat pe primul loc într-un turneu de valoare, la care au participat karatiști, judokani sau boxeri. Acum, se pregătește să plece, la sfârșitul săptămânii, împreună cu lotul național al României, la Campionatul Mondial de Unifight al Ministerelor Administrației și Internelor, care va avea loc în Belarus, la Minsk. Sperăm să câștige și acolo o medalie", a declarat, pentru "Cuget Liber", tatăl sportivului, Ion Asaftei.

Comentează știrea

anonim
17 mai 2012
CN unifight

am luptat si eu in aceeasi competitie, iar multi sportivi au fost accidentati, nu ca nu ar mai fi luptat de frica, poate doar au existat ceva probleme medicale... oricum felicitari!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0512 secunde