Diseară, de la ora 20, la Ploiești, CS Otopeni - FC Farul

A fi sau a nu fi în Liga 1

853
A fi sau a nu fi în Liga 1 - 7b2a79b48eb09ce94cd6cb554e785506.jpg

Articole de la același autor

"Marinarii" au nevoie numai de victorie pentru a mai spera că vor respira aerul primei divizii și în sezonul viitor, a doua condiție fiind ca Mediaș să piardă cu CFR Cluj. Constănțenii ar ocupa astfel locul 15, iar în condițiile în care, mâine, ar primi trei puncte de la TAS, ar mai putea urca o poziție în clasament.

Farul se află în fața a două zile de mari emoții. Astăzi, e programată ultima etapă a Ligii 1, la finele căreia "marinarii" vor vedea dacă termină sezonul pe locul 15 și, totodată, dacă, după meciul Rapid - Poli Iași mai au șanse la locul 14, în eventualitatea unui verdict favorabil al Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne în cazul "Nocturna", care va fi dat mâine.
CS Otopeni - Farul, așadar. E simplu, constănțenilor le trebuie numai victoria, orice alt rezultat pironindu-i pe locul 16, înaintea sentinței TAS. Gazdele sunt retrogradate matematic, au probleme financiare, dar obiectivul apropierii de baremul pentru Liga a II-a (cu un punct sau chiar trei) le-ar putea menține motivația și pentru acest ultim meci.
Ambele tabere au absențe în lot. La Otopeni, lipsește stoperul Rada (eliminat în precedentul meci, de la Bistrița), în vreme ce constănțenilor Voiculeț și Pătrașcu avertismentele din confruntarea cu Gaz Metan le-au adus suspendarea pentru cumul de cartonașe.
"Avem o singură variantă, victoria, și sper ca, prin ambiție, angajament și concentrare, să o obținem. CS Otopeni e o formație periculoasă, cu jucători de valoare, care ne-ar putea pune probleme, însă, dacă băieții noștri se vor dedica precum în ultimele partide, nu se poate să nu luăm cele trei puncte", a declarat consilierul tehnic al Farului, Cristi Cămui.
Formația probabilă a Farului: Curcă (cpt.) - Mățel, Pahor, Rastovac, Vukomanovic - Băcilă, Ben Teekloh, Rusmir, Gerlem - Chico - Alibec.
Arbitrează Emil Voicu (Bacău); asistenți, Dorin Mudura (Oradea), Cătălin Savu (Galați); Mugurel Vădan (București); observatori, Nicolae Dobrescu, Dan Petrescu (ambii, din București).
Meciul începe la ora 20, fiind transmis în direct de GSP TV 4 (alternativ cu Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4213 secunde