A murit reputatul antrenor de rugby Mihai Naca

1336
A murit reputatul antrenor de rugby Mihai Naca - 26e87ce3ffff8cab875cc01616fad7ed.jpg
Antrenorul emerit de rugby Mihai Vasile Naca s-a stins din viață, vineri, la Constanța, la vârsta de 70 de ani, în urma unei grele suferințe.
Legendă a rugby-ului românesc, Naca i-a adus Farului Constanța șase titluri de campioană, primul fiind obținut în 1974, iar ultimul în 1996. A fost antrenor al echipelor naționale (de juniori, tineret și seniori). Cu reprezentativa mare a obținut cea mai bună performanță din istoria României, locul nouă la prima Cupă Mondială (Noua Zeelandă, 1987). În 1997, a participat cu Farul în Franța la turneul Masters al echipelor campioane din întrega lume, constănțenii ocupând locul secund.
"S-a stins încă o stea. A murit Mihai Naca, regele rugby-ului constănțean. A plecat de lângă noi și de lângă familia sa bucuros că avem o echipă bună de rugby, care să ducă mai departe tradiția constănțeană. Dumnezeu să te odihnească, nea Nacu! Noi, cei rămași, îți vom purta o amintire veșnică. Condoleanțe familiei îndoliate!", a fost mesajul Elenei Frîncu și al echipei DSJ Constanța.
"Foștii colegi și sportivii Clubului Sportiv Farul Constanța sunt alături de familia Naca, greu încercată de decesul celui ce a fost un bun prieten și coleg, Mihai Naca, antrenor emerit. Condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a transmis și CS Farul.
Înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12,30, la Cimitirul Municipal (zona "Energia"). Sincere condoleanțe și din partea ziarului "Cuget Liber"!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 27 Iunie 2009
Stire din Sport : Show cu campioni mondiali
Pagina a fost generata in 1.6441 secunde