A ridicat sala în picioare! Victorie cu emoții pentru Simona Halep!

188
A ridicat sala în picioare! Victorie cu emoții pentru Simona Halep! - simonahalepfedcup-1454858826.jpg

Articole recomandate

 Simona Halep a ridicat sala Polivalentă din Cluj în picioare, grație victoriei uluitoare înregistrate în fața Petrei Kvitova, scor 6-4, 3-6, 6-3. Astfel, Halep și-a luat revanșa în fața delegației cehe, după ce, ieri, a cedat inexplicabil în fața Karolinei Pliskova.

A treia jucătoare a lumii a început în forță partida cu Kvitova, hotărâtă să nu mai repete greșelile din partida pierdută, sâmbătă, în fața Karolinei Pliskova. Ea a făcut break în primul ghem, dar și-a cedat imediat serviciul la 0. La scorul de 2-2, Simona Halep și-a intrat în ritm și s-a desprins pe tabelă, reușind al doilea său break. Din acel moment jucătoarea română nu a mai cedat conducerea, chiar dacă Kvitova a mai reușit să își adjudece un ghem la 0.

Anterior, Simona Halep (24 de ani) și Petra Kvitova (25 de ani) se mai întâlniseră de două ori, de fiecare dată impunându-se jucătoarea română. Precedentele două meciuri au avut loc în 2013, în finala turneului de la New Haven, scor 6-2, 6-2, și în semifinale la Madrid, scor 6-7 (7), 6-3, 6-2.

Învinsă în debut

Simona Halep, numărul trei mondial, a fost învinsă de Karolina Pliskova cu 6-7 (4), 6-4, 6-2, sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în primul meci de simplu al întâlnirii care opune echipele de tenis ale României și Cehiei, în primul tur al Grupei Mon-diale a Fed Cup.

Simona Halep a declarat că este foarte tristă că a pierdut meciul de deschidere al întâlnirii de Fed Cup dintre echipele României și Cehiei, dar a recunoscut că adversara ei, Karolina Pliskova, a meritat să câștige.

"Sunt bucuroasă că am putut să joc aici, sper că nu am dezamăgit prea mulți suporteri. Mi-am dorit foarte mult să câștig, dar nu am reușit. Am fost foarte aproape din nou, din păcate de o perioadă nu mai reușesc să închei meciurile. Contra ei e greu să ai o tactică pentru că nu știi niciodată de unde îți vine mingea. Vine tare și mai tare tot timpul. Am încercat să o alerg, pentru că din alergare nu dă prea bine, dar azi a dat câteva mingi. Cred că pe partea mea trebuia mai mult noroc la anumite mingi. Nu a fost ușor să termin meciul cu o înfrângere, chiar sunt foarte tristă că am pierdut. Dar e tenis, mai avem șanse, sper să câștige Monica și mâine să fiu mai bine și să câștig și eu. Nu e ușor, dar trebuie să merg mai departe. Cred că Pliskova a fost solidă și

a meritat să câștige azi (n.r. sâmbătă)", a spus numărul trei mondial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2793 secunde