Academia Hagi va reprezenta România la Danone Nations Cup

221
Academia Hagi va reprezenta România la Danone Nations Cup - academiadanone-1433265403.jpg

Articole de la același autor

La începutul săptămânii, pe stadionul Academiei Hagi din Ovidiu, s-a încheiat turneul final al Cupei Hagi Danone, competiție adresată jucătorilor născuți după 1 ianuarie 2003. Finala s-a disputat între Academia Hagi și Dinamo București. Echipa gazdă s-a impus, scor 5-0 (2-0) și a câștigat dreptul de a reprezenta România la etapa mondială, Danone Nations Cup, din Maroc, unde vor mai concura echipe din alte 31 de țări.

Pentru campioană, au marcat: George Dragomir 3, Leonard Rotar și Ionuț Tudori. Este al doilea an în care Academia câștigă dreptul de a reprezenta țara la etapa mondială. Anul trecut, în Brazilia, Academia Hagi 2002 s-a clasat pe locul al șaselea.

"Pentru noi, este o satisfacție majoră. Reprezentăm România la un campionat dedicat unei categorii de vârstă care nu are competiție pe plan intern și internațional, care adună ce este mai bun din 32 de țări. Este ca un campionat mondial al unor copii care depășesc treapta copilăriei și trec spre juniorat. Sperăm ca echipa noastră să se comporte bine și să acceadă printre primele formații", a declarat Paul Peniu, președintele Academiei de fotbal "Gheorghe Hagi".

Organizatorii au mai pregătit pentru cei mici și câteva premii speciale, după cum urmează: cel mai bun portar: Ștefan Lintmayer (Dinamo), cel mai tehnic jucător: David Dincă (Steaua), golgeter: George Dragomir (Academia Hagi) - 6 goluri, cel mai bun jucător al turneului: Răzvan Tănasă (Academia Hagi).

Antrenorul campioanei, Ionuț Mihu, a avut la dispoziție următorul lot: Ionuț Stănescu, Cosmin Trandafir - portari; Sascha Agiveli, Darius Ciolacu, Gabriel Dănuleasa, George Dragomir, Răzvan Puiu, Leonard Rotar, Răzvan Suciu, Răzvan Tănasă, Ionuț Tudori, Ianis Vrișcu - jucători de câmp. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7227 secunde