ACS Berceni - FC Farul, în faza a patra a Cupei României

1678
Federația Română de Fotbal a stabilit partidele din faza a patra a Cupei României la fotbal, echipele dobrogene fiind împere-cheate astfel: ACS Berceni - FC Farul, Callatis Mangalia - Viitorul Constanța (marți, 24 august) și Săgeata Stejaru - Delta Tulcea (miercuri, 25 august). Partidele se joacă pe terenurile primelor formații, de la ora 17,30.
Echipă de Liga a III-a, ACS Berceni s-a bătut la promovare în sezonul trecut cu Viitorul, terminând finalmente pe locul secund în clasament. În precedentele două etape ale Cupei, a trecut de Phoenix Ulmu (faza a doua) și Tricolorul Breaza (faza a treia). O altă echipă din eșalonul al treilea, Callatis, a scos din competiție în fazele precedente AS Carvăn și CS Eforie.
Echipele din Liga a II-a intră în competiție din această a patra fază. Altfel, meciul de debut al Deltei Tulcea în Liga a II-a, de pe terenul Ceahlăului, nu se va produce pe 28 august, odată cu restul etapei întâi, ci pe 14 septembrie, din cauza meciului România - Albania, care se joacă la Piatra Neamț, pe 3 septembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 August 2010
Stire din Sport : "Marinarii" plachează campioana
Pagina a fost generata in 0.4319 secunde