ACS Frontiera Tomis, victorie în campionatul de fotbal al MAI

117
ACS Frontiera Tomis, victorie în campionatul de fotbal al MAI - fotbalgarda-1369582923.jpg
Pe stadionul din Slobozia, echipa de fotbal ACS Frontiera Tomis Constanța a disputat al doilea meci din faza pe zonă (interjudețeană) a campionatului de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, în compania colegilor de la AS Frontiera Galați. 

După un meci echilibrat, victoria a revenit, printr-un gol marcat în minutele de prelungire, echipei din Constanța, cu scorul de 3-2.

Antrenorii formației din Constanța, Cornel Roșu și Daniel Benghea, au utilizat formația: Nicolov - Abdulgani, Voicu, Murgu, Baltag, Munteanu, Ciobanu, Lupșe, Chiriță, Zgubea, Pîndic. Au mai fost utilizate rezervele Năstase, Cotabiță, Boerescu și Curcă.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Munteanu (min. 4 - penalty), Pîndic (min. 9) și Curcă (min. 90+5). Clasament final: 1. IGJR 4 puncte (golaveraj 8-5); 2. Frontiera Tomis Constanța 4 puncte (golaveraj 5-4), 3. Frontiera Galați 0 puncte. În faza următoare a competiției, se va juca în sistem eliminatoriu, după disputarea unei singure partide pe teren neutru, pentru ACS Frontiera Tomis următorul adversar fiind echipa Inspectoratului de Poliție al Județului Bacău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7662 secunde