ACS Rugby Team oferă 250 de echipamente tinerelor speranțe ale rugby-ului

172

Articole de la același autor

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Asociația Club Sportiv Rugby Team Constanța a pregătit nenumărate surprize pentru jucătorii de rugby din județ. 


În cadrul proiectului "Rugby, sportul celor curajoși și puternici", finanțat de Consiliul Județean Constanța, ACS Rugby Team va oferi echipament sportiv pentru 250 de copii cu vârste cuprinse între 9-14 ani. Echipamentul include tricouri, șort și jambiere. Acțiunea a început de săptămâna trecută. Primii care au beneficiat de aceste cadouri au fost jucătorii din Cumpăna, Murfatlar, Medgidia, Năvodari și Corbu. În următoarea perioadă, reprezentanții asociației vor ajunge și în Mangalia, Mihail Kogălniceanu și Topalu. 


De asemenea, ACS Rugby Team a pregătit și bluze de vânt pentru timp ploios și 100 de ghete pentru a premia rugbiștii de performanță. Copii au mai primit și pachețele cu dulciuri. 


Obiectivele proiectului "Rugby, sportul celor curajoși și puternici" au fost implementarea jocului de rugby în școlile din județul Constanța prin cele șapte centre de dezvoltare și selecționarea jucătorilor în vederea formării unor echipe de U10, U12 și U14. Reamintim faptul că, în cadrul acestui proiect, a fost organizată competiția Cupa Toamnei la mini rugby, desfășurată în perioada 7 noiembrie - 5 decembrie. 


Antrenorii responsabili cu formarea selecționatelor sunt Dumitru Barbu la U10, Florin Băcioiu la U12 și Belghin Orazacai la U14. 


În cele șapte centre din județ activează următorii antrenori: Constanța - Murfatlar - Adrian Tinca, Năvodari - Cătălin Buruiană, Săcele - Corbu - Ștefan Tucă, Mihail Kogălniceanu - Cornel Vasile și Romeo Bezușcu, Hârșova - Ghindărești - Adrian Țacu, Mangalia - Laurențiu Diaconu, Medgidia - Florentin Octuparu. 


Președintele ACS Rugby Team, Florian Constantin, dorește să continue acest proiect și în anul următor, mai ales că, în ultimii ani, la mini rugby, cluburile din Constanța, respectiv CSO Ovidiu, CS Victoria Cumpăna, CS Mihail Kogălniceanu și CS Tomitanii au câștigat numeroase titluri de campioni la toate categoriile de vârstă U10, U12 și U14. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6392 secunde