ACS Tomitanii şi CS Năvodari ar putea evolua în noua Superligă de rugby

137
ACS Tomitanii şi CS Năvodari ar putea evolua în noua Superligă de rugby - 24346284125646747315183439044982-1633525116.jpg

Articole de la același autor

Echipele constănţene de rugby ACS Tomitanii şi CS Năvodari ar putea evolua, într-un viitor foarte apropiat, în acelaşi eşalon, mai exact în Superligă. Asta după ce, la ultima şedinţă, membrii Biroului Federal al FR de Rugby au stabilit ca, în luna noiembrie, să fie organizată o întâlnire cu reprezentanţii cluburilor din Superligă şi Divizia Naţională de Seniori privind formarea unei singure competiţii destinate echipelor de seniori.

„În prezent, la nivelul celor două eşantioane valorice, Superliga şi Divizia Naţională de Seniori, participă un total de 16 echipe. Repartizarea acestora în momentul de faţă este disproporţionată, numărul de partide disputate de echipele din Superligă fiind prea mic pentru o competiţie de prim eşalon. Astfel, propunerea noastră este ca cele 16 echipe să participe într-o singură competiţie, Superliga”, au transmis reprezentanţii Departamentului de Competiţii din cadrul FRR.

Conform propunerii, cele 16 echipe, împărţite în două grupe pe criterii regionale, vor lua parte, în prima fază, la sezonul regulat. În play-off, se vor califica primele trei clasate din fiecare grupă. Cele şase echipe un tur şi un retur, în total zece etape, apoi semifinale şi finalele.

În play-out, cele zece echipe vor disputa un singur tur, după tabela Berger, pentru stabilirea clasamentului final.

Foto: Facebook / CS Dinamo Bucureşti

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7117 secunde