"Actualii patroni vor rămâne și din vară"

720
Viorel Căpriță a declarat că actualii patroni ai Farului vor continua și din vară, când ar fi șanse mari să li se alăture și alți investitori.
"Fabrica de zvonuri funcționează și a lansat pe piață că actualii patroni nu vor mai rămâne la club. Este fals, oamenii vor continua. Eu îi percep că sunt bine inten-ționați în a face fotbal. În plus, sunt șanse mari ca, din sezonul viitor, să li se alăture și alte persoane cu potență financiară. Totodată, există promisiuni că autoritățile locale vor întoarce fața și spre fotbal. E și o chestie de strategie electorală. Una e să investești într-un sport la care vin 1.000 de oameni și alta într-unul la care asistă 10.000 pe stadion și 100.000 la televizor. Autoritățile locale și membrii fondatori trebuie să revină lângă club, ca să mergem mai departe. Altfel, va fi foarte greu", a arătat Căpriță.
La meciul cu FC Botoșani a fost prezent, alături de patronul Farului, Giani Nedelcu, și Dumitru Manole, fost președinte al Consiliului Director al clubului.
***
"Ca să fim sinceri, în Liga a II-a nu a retrogradat domnul Bosînceanu, iar promovarea nu a ratat-o domnul Nedelcu. Această echipă și acest lot au reușit cele două contraperformanțe. Ultimele două meciuri au fost chiar jenante. Dacă voi rămâne la echipă, promit că, în cazul unui alt asemenea dezastru, ori eu, ori cei care au jucat în acel meci vor trebui să plece. Dar eu cred că nu se va mai întâmpla așa rușine"
Viorel Căpriță

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 23 Aprilie 2010
Stire din Sport : "Cutremur" la FC Farul
Joi, 22 Aprilie 2010
Stire din Sport : "Ori nu putem, ori nu vrem"
Pagina a fost generata in 1.8411 secunde