Adrian Vasile, instalat oficial pe banca echipei naţionale de handbal a României

85
Adrian Vasile, instalat oficial pe banca echipei naţionale de handbal a României - adrianvasileinstalat-1611070743.jpg

Articole de la același autor

Tehnicianul Adrian Vasile (38 de ani), care ocupă funcţia de antrenor principal al formaţiei CSM Bucureşti, a fost instalat oficial, marţi, în funcţia de selecţioner al primei reprezentative de handbal feminin a României.

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat, în cadrul conferinţei de presă organizate cu ocazia prezentării oficiale a noului selecţioner, că Adrian Vasile a semnat un contract valabil până în 20 decembrie 2021.

„Adrian Vasile a acceptat să fie antrenorul echipei naţionale şi ne-am pus de acord, iar acum vom semna contractul. Eu sunt mai liniştit acum, avem un staff tehnic, avem un program clar de pregătire şi de abordare a primului obiectiv, calificarea la Jocurile Olimpice. Lucrurile sunt puse pe un drum corect, spun eu. Contractul este valabil până pe 20 decembrie anul curent şi îmi doresc din suflet să ne oblige actualul staff tehnic să semnăm pe tot ciclul olimpic pentru Paris”, a precizat Dedu.

La rândul său, Adrian Vasile, care îl înlocuieşte pe Bogdan Burcea, după ce contractul acestuia scadent la 31 decembrie 2020 nu a mai fost prelungit de FRH, a afirmat că este foarte onorat de propunerea de a deveni selecţionerul echipei naţionale.

„Este extrem de onorant să fiu în această poziţie. Fără îndoială este cea mai mare onoare a vieţii mele să fiu antrenorul echipei naţionale... o echipă naţională cu care am crescut la televizor. Este un drum pe care de abia aştept să-l începem. Eu şi staff-ul meu suntem foarte motivaţi să ne îndeplinim primul obiectiv de a ne califica la JO de la Tokyo”, a spus Vasile, care va continua şi ca antrenor al formaţiei CSM Bucureşti.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.8147 secunde