Concurs Adriana Turnea mărșăluiește mai repede ca băieții

919

Articole de la același autor

Atleta constănțeană Adriana Turnea a câștigat proba de 10 km marș a Campionatelor Naționale Școlare de juniori, cu un timp mai bun ca al sportivilor
de aceeași vârstă cu ea.

Rezultatele întrecerii din București au contat și pentru etapa întâi a Concursului Național Grand Prix. Turnea (LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul; antrenoare, Stana Mihăilescu) s-a impus la 10 km marș, cu un timp, 47.00.60, mai bun decât al mărșăluitorilor de aceeași vârstă cu ea, care au scos în jur de 47.26. În urma acestei victorii, Turnea a fost inclusă în lotul României care va participa, între 8 și 13 iulie, la Campionatul Mondial de juniori de la Bydgoszcz (Polonia). Alături de Turnea va concura și o altă elevă de-a Stanei Mihăilescu de la LPS - Farul, Ana-Maria Greceanu, senator de drept la lot.
La Naționale, atleții constănțeni au realizat și alte rezultate notabile: Cristina Toma (CSS1 - Farul; Lenuța Dragomir), locul 1 la triplusalt (12,98 m), Florinel Drăghici (Dinamo - Farul), unu la 110 m garduri (14,28 s), Paraschiv Eftimie (Farul; Fănel Ionescu), doi la 110 m garduri (14,36 s), Octavian Heroiu (CSS1 - Farul; Lenuța Dragomir), doi la triplusalt (14,60 m), sau ștafeta LPS - Farul (Simona Predoi, Alexandra Țuțu, Mihaela Mărănducă, Carmen Acatrinei), care a sosit a treia la 4X400 m.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8719 secunde