AFC Unirea Constanţa, înfrângere în amicalul cu CSA Steaua

199
AFC Unirea Constanţa, înfrângere în amicalul cu CSA Steaua - afcunirea-1627214814.jpg

Articole de la același autor

Fotbaliştii de la AFC Unirea Constanţa au susţinut, sâmbătă, 24 iulie, ultimul amical înaintea startului noului sezon al Ligii a II-a, în compania celor de la CSA Steaua Bucureşti.

Disputată pe noul stadion din Ghencea, partida s-a încheiat cu victoria „militarilor”, scor 3-0 (2-0). Au marcat: Dragoş Huiban (min. 16), Vasile Buhăescu (min. 40) şi Alexandru Zaharia (min. 64).

Antrenorul Ianis Zicu a folosit următoarea formulă de start: Grecu, Nicola, Leca, I. Ursu, Carabela, Cioinac, Cărăruş, Damaşcan, L. Mihai, Grigore, Chiriţoiu.

„A fost un test util înaintea primului meci oficial, chiar dacă a fost încheiat cu o înfrângere”, au transmis reprezentanţii clubului AFC Unirea.

În precedentul amical, disputat în cadrul cantonamentului de la Poiana Braşov, constănţenii obţinuseră o victorie clară, 6-0 cu Olimpic Zărneşti.

AFC Unirea Constanţa va debuta în noua stagiune, pe 31 iulie, cu un meci în deplasare, împotriva Concordiei Chiajna.

Primul meci în faţa propriilor suporteri este programat în runda secundă, în data de 7 august, când, pe terenul din Techirghiol, AFC Unirea va primi vizita celor de la AFC Hermannstadt. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.146 secunde