Agendă rugbistică

473
l Echipa de rugby LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța a ratat calificarea în marea finală a Campionatului Național de juniori sub 19 ani, fiind învinsă, scor 7-36, de formația Colegiului Național "Aurel Vlaicu" București, în semifinala disputată pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală.
În celălalt meci din penultimul act, jucat pe aceeași arenă, CTMR TF Metrorex a trecut de CSS Unirea Iași, 27-10.
Finalele se vor desfășura tot la București, duminică, 7 iunie, după următorul program: locurile 1-2: CN "Aurel Vlaicu" - Metrorex; locurile 3-4: LPS Constanța - CSS Unirea Iași.
vvv
l Naționala de rugby a României, formată din jucători sub 23 de ani, a pierdut meciul amical disputat, în deplasare, în compania reprezentativei Tunisiei. "Stejarii" au cedat cu 7-15 în fața unor africani neașteptat de puternici, aflați în pregătiri pentru meciul decisiv al calificării la Cupa Mondială.
Din lotul condus de antrenorii Alexandru Achim și Ioan Viorel, a făcut parte și un jucător de la Constructorul-Cleopatra, Ionel Munteanu.
vvv
l Echipele Știința Petroșani și Universitatea Arad au promovat în Divizia Națională de rugby, după ce au reușit să câștige meciurile din baraj. La Brașov, Știința a trecut de Sportul Studențesc, scor 17-13, iar Aradul a dispus (12-3) de RC Grivița București.
Ambele formații care au făcut pasul spre eșalonul de elită au activat în Seria Vest a Diviziei A.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1116 secunde