CVM Tomis - Hypo Tirol, în Cupa CEV la volei

Alarmă, austriecii vin să câștige pe litoral

338
Antrenorul principal al echipei de volei masculin CVM Tomis Constanța, canadianul Stelio De Rocco, a declarat, ieri, într-o conferință de presă organizată la Sala Sporturilor, că partida cu Hypo Tirol Innsbruck (Austria), din manșa întâi a optimilor de finală ale Cupei CEV, se anunță a fi extrem de dificilă, cu atât mai mult cu cât elevii săi nu au disputat, în ultima săptămână, niciun meci oficial, ci numai amicale cu adversari modești, precum Kaliakra Kavarna.
"Din punctul meu de vedere, Hypo Tirol este o echipă foarte puternică. Va fi un meci dificil, pentru că vom întâlni un adversar experimentat, iar noi nu am jucat niciun meci oficial în ultimul timp", a spus tehnicianul Tomisului.
Partida CVM Tomis - Hypo Tirol Innsbruck se va disputa mâine, de la ora 17, în Sala Sporturilor, accesul suporterilor fiind liber. Returul este programat pentru data de 19 decembrie, în Austria.
La rândul său, antrenorul principal al austriecilor, Stefan Chrtiansky, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, că meciul de pe litoral va fi greu, dar că jucătorii săi sunt obligați să plece cu o victorie din România: "Trebuie să avem foarte multă încredere în noi, nu trebuie să ne gândim decât la victorie în partida de la Constanța".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2943 secunde