Aleargă pentru sănătatea ta, la Crosul Național Olimpic!

212
Aleargă pentru sănătatea ta, la Crosul Național Olimpic! - 430a7e19cd27b66c8a4a756b85dbfd85.jpg
Seria manifestărilor dedicate Săptămânii și Zilei Internaționale a Olimpismului a fost deschisă, la Constanța, de cele două acțiuni tradiționale organizate de filiala locală a Academiei Olimpice Române.

"Ca în fiecare an, elevii înscriși în cele opt cercuri olimpice, din școli din Constanța, Eforie Sud și Năvodari, au fost angrenați în concursurile pe care le îndrăgesc cel mai mult: Cine știe olimpism câștigă și Ștafeta cercurilor olimpice", a declarat directorul AOR - filiala Constanța, Constantin Rizescu.
Cel mai important eveniment dedicat Zilei Olimpice va avea loc tot pe litoral, marți, 23 iunie: Crosul Național Olimpic, organizat de COSR, DSJ, AOR - filiala Constanța și partenerii lor. Startul se va da din fața Sălii Sporturilor, la ora 10.00, participanții urmând a alerga pe un traseu cuprins între Sala Sporturilor - str. Mircea cel Bătrân - str. Primăverii - str. Soveja - bd. Alexandru Lăpușneanu - intrarea în stațiunea Mamaia. La linia de sosire, pe alergători îi așteaptă premii consistente: biciclete, rachete de tenis, mingi și seturi de badminton.
"Este o onoare pentru Constanța să fie gazda Crosului Național Olimpic. Sunt bucuros că i-am convins pe conducătorii COSR că putem asigura cele mai bune condiții", a mai spus profesorul Rizescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 20 Iunie 2009
Stire din Sport : Paradis sau mediocritate
Pagina a fost generata in 1.8321 secunde