Alexis Sanchez, gata de o nouă aventură în La Liga!

712
Alexis Sanchez, gata de o nouă aventură în La Liga! - sei65922522-1559893961.jpg

Articole recomandate

Atletico Madrid a intrat în cursa pentru a-l transfera pe Alexis Sanchez de la Manchester United, echipă care abia așteaptă să se debaraseze de chilian. Atacantul venit în ianuarie 2018 a dezamăgit cumplit pe Old Trafford, unde a marcat doar 5 goluri în 45 de apariții, scrie digisport.ro

Presa spaniolă susține că Diego Simeone ar fi purtat deja o discuție cu Alexis Sanchez, jucător pe care îl cunoaște de mult timp, de pe vremea când El Cholo îl antrena la River Plate în 2008.

Alexis Sanchez s-ar întoarce astfel în La Liga, acolo unde a cunoscut gloria sub culorile Barcelonei între 2011 și 2014. Primul chilian din istoria grupării catalane a fost adus de Pep Guardiola de la Udinese, iar Alexis Sanchez a confirmat așteptările marcând 39 de goluri în 88 de partide. De altfel, după ce a petrecut o perioadă la Arsenal, chilianul ar fi putut colabora din nou cu Guardiola la Manchester City, dar a preferat să semneze cu United. A fost o alegere pe care nu a ascuns că o regretă, iar fanii l-au taxat din ce în ce mai des pentru apatia arătată pe teren. De altfel, Alexis Sanchez figurează în topul celor mai proaste transferuri ale grupării de pe Old Trafford.


Alexis Sanchez, în dizgrație după ce a felicitat un rival de la Liverpool


Picătura care a umplut paharul s-a petrecut acum câteva zile când a dat un like postării lui Alex Oxlade Chamberlain în care jucătorul lui Liverpool ridica în brațe trofeul UEFA Champions League. Gestul i-a înfuriat pe fanii care au cerut clubului să-l vândă imediat pe chilian.

Nu va fi însă un lucru simplu pentru Manchester United - asta pentru că Alexis Sanchez este cel mai bine plătit jucător al diavolilor roșii, cu un salariu aproape de 20 de milioane de euro, iar impresarul său a dat de înțeles că nu va analiza oferte în care remunerația va fi sub 12 milioane de euro.

Diego Simeone crede că Alexis Sanchez ar putea fi un posibil înlocuitor al lui Antoine Griezmann însă va avea concurență pentru a obține semnătura atacantului de 30 de ani. Juventus și Inter se interesează de chilianul care a mai evoluat în Serie A la Udinese timp de 3 sezoane.        


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4816 secunde