Alin Alexandru Firfirică, campion european de tineret la aruncarea discului

133
1
Alin Alexandru Firfirică, campion european de tineret la aruncarea discului - imageresize-1436551945.jpg

Articole recomandate

Discobolul român Alin Alexandru Firfirică a cucerit titlul de campion european de tineret, vineri, la CE Under 23 de la Tallinn, cu un rezultat de 60,64 m, după ce s-a instalat în frunte în finală de la prima aruncare, scrie Agerpres.


Medalia de argint a revenit polonezului Wojciech Praczyk, cu 58,96 m, iar bronzul a intrat în posesia croatului Filip Mihaljevic — 58,05 m.

Cel mai tânăr concurent din finală, încă junior, Alin Alexandru Firfirică confirmă pentru prima oară la nivel internațional marele său talent, într-un sport și o probă în care experiența este importantă.

Vâlceanul, legitimat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, fiul Mariei și al lui Marius Firfirică, sportivi de performanță, la kaiac-canoe, antrenat de Angela Popescu încă de la debut, a intrat decis în finala din capitala Estoniei, instalându-se în frunte de la primul rând de aruncări, cu 59,21 m. După a doua încercare, și-a mărit avansul, cu 60,64 m, rezultat care se va dovedi cel al medaliei de aur. În ultima aruncare a vrut să se autodepășească, deși avea titlul asigurat, obținând 59,43 m, astfel că în dreptul lui figurează 3 cele mai bune performanțe ale finalei.


Comentează știrea

costy
11 iulie 2015
afaceri

Oportunitate incredibila de castig! Grabeste-te sa prinzi aceasta oferta cu totul revolutionara! Acum ai sansa de a aplica un sistem care iti aduce repede bani, chiar din prima luna, fara stres, fara sa recrutezi oameni, fara sa construiesti retele! Doar castigi simplu bani! Cere acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 10 Iulie 2015
Stire din Sport : Trei sezoane la Steaua! A SEMNAT!
Vineri, 10 Iulie 2015
Stire din Sport : DOLIU ÎN FOTBAL!
Pagina a fost generata in 1.0108 secunde