Cătălina Ponor, campioană europeană:

"Am regăsit bucuria de a termina pe primul loc"

386
Gimnasta constănțeană Cătălina Ponor a declarat, la finalul Campionatelor Europene de la Bruxelles, unde a cucerit medaliile de aur la bârnă și în întrecerea pe echipe, precum și argintul în finala de la sol, că i-au lipsit podiumul, bucuria de a termina pe primul loc și emoția victoriei.
"Mi-au lipsit toate, podiumul, bucuria de a termina pe primul loc, emoția, toate aceste lucruri pe care le simți când concurezi. Când m-am retras, acum patru ani, aveam probleme la spate, nu mai eram în formă, dar acum mă simt mai puternică", a spus Cătălina Ponor.
Agenția France Presse notează, într-un material intitulat "Revenirea cu aur a Cătălinei Ponor, starul JO din 2004", gimnasta din Constanța a demonstrat la Europene că nu a revenit în competiții pentru a face figurație la Jocurile Olimpice.
"Cătălina Ponor, una dintre eroinele Jocurilor Olimpice de la Atena, din 2004, cu trei medalii de aur, a revenit anul trecut în competiții, după o pauză de aproape patru ani, pentru a ajuta România să se califice la JO. Șapte luni mai târziu, ea a câștigat din nou medalii și i-a făcut să vibreze pe spectatori", notează AFP.
"Poate că toată lumea este surprinsă, însă nu și eu. Victoria la bârnă este foarte importantă, pentru că arată că am revenit după mai mulți ani petrecuți acasă, dar îmi mai lipsește aurul la sol", a spus Cătălina Ponor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4224 secunde