Amendă record pentru un fotbalist

160

Articole recomandate

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a confirmat sâmbătă condamnarea mijlocașului francez Lassana Diarra la plata unei amenzi de 10 milioane de euro în conflictul cu fostul său club Lokomotiv Moscova, anunță France Football.

"Îmi voi asuma situația", a scris pe Twitter jucătorul lui Olympique Marseille și al naționalei Franței, care le-a mulțumit celor ce-au fost alături de el "în toată această perioadă grea".

"Odată acest capitol închis, pentru mine e timpul să mă concentrez asupra naționalei Franței și a Campionatului European care se desfășoară în țara mea", a adăugat Diarra, citat de Agerpres.

Jucătorul este inclus în lotul echipei Franței pentru EURO 2016. "Les Bleus" vor juca împotriva României în meciul de deschidere a competiției, pe 10 iunie, pe Stade de France.

Mijlocașul defensiv a venit la OM în iulie anul trecut, după ce a stat departe de gazon aproape un an, de la despărțirea de Lokomotiv Moscova, în august 2014. El nu a putut semna pentru o echipă în această perioadă din cauza unui litigiu cu clubul rus. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0799 secunde