Ana Bogdan a dat lovitura! A semnat un contract cu un celebru brand

208
1
Ana Bogdan a dat lovitura! A semnat un contract cu un celebru brand - image20171192210253170anabogdan-1520773010.jpg

Articole recomandate

Ana Bogdan a semnat un contract cu Tag Heuer, o cunoscută firmă de ceasuri din Elveția.



Sportiva noastră îi calcă pe urme Mariei Sharapovei, una dintre celebrele jucătoare din lume care promovează imaginea brandului respectiv, scrie digisport.ro


Odată cu intrarea în TOP 100, jucătoarea de 25 de ani din România a atras atenția mai multor sponsori. Negocierile s-au materializat zilele trecute cu o colaborare de lux. Astfel, ocupanta locului 85 mondial a ajuns la o înțelegere cu Tag Heuer, după cum singură a dezvăluit pe o rețea de socializare.

"Martie, vii cu vești extraordinare! Sunt așa de fericită să anunț parteneriatul meu cu Tag Heuer", a scris sportiva din Sinaia pe Facebook.

În vârstă de 25 de ani, Ana Bogdan a jucat până în prezent 17 finale ITF. Procentajul e foarte bun, impunându-se în 11 dintre acestea.


Comentează știrea

Adi
15 martie 2018
Anunt moderatori

Cautam din timp moderatori de anunturi. Cerem seriozitate.Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Stire din Sport : În Cupa Davis, toate drumurile duc la Cluj
Pagina a fost generata in 0.4058 secunde