Ana-Maria Brânză a adus prima medalie de aur României! Primele declarații

116
Ana-Maria Brânză a adus prima medalie de aur României! Primele declarații - jocurileeuropenebaku2015primamed-1435129853.jpg

Articole recomandate

Scrimera Ana-Maria Brânză, care a adus prima medalie de aur delegației României la Jocurile Europene de la Baku, în proba individuală de spadă, a declarat că a făcut ''istorie'' în capitala Azerbaidjanului.


"Este ceva istoric, deoarece numele meu va rămâne peste ani și ani. A fost dificil, dar a fost ziua mea", a declarat Brânză (30 ani), vicecampioană olimpică la Beijing, în 2008.

Brânză, medaliată cu bronz la Mondialele din 2002 și 2011, a învins-o în finală pe rusoaica Iana Zvereva, cu scorul de 15-11, după o revenire în ultima parte a confruntării.

Numărul doi mondial ajunsese în ultimul act după o semifinală dramatică în care a obținut victoria grație unei ''tușe de aur'' în fața estonienei Erika Kirpu, numărul trei în lume.

"Am venit la Baku să mă bucur de scrimă. M-am simțit relaxată, calmă. Uneori, lumea îmi spune să fiu mai serioasă când concurez, dar așa este felul meu. La începutul zilei îmi doream doar să urc pe podium, dar când ajungi în semifinale este o altă competiție. Eram relaxată pe final, mereu mă simt așa când există presiune'', a mai spus Ana-Maria Brânză, citată de site-ul oficial al competiției, anunță Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5523 secunde