La întrecerea de la Brașov

Andrei Mitea, campion absolut al României la culturism

3111
Culturistul constănțean Andrei Mitea, de la CS Vulturul de Mare, a fost desemnat cel mai bun senior al României din acest an, după ce și-a adjudecat categoria 85 kg a Campionatului Național de la Brașov, iar apoi, la întrecerea Open, i-a învins și pe câștigătorii celorlalte categorii.
Constănțenii au mai cucerit la întrecerea de sub Tâmpa șapte medalii, dintre care trei titluri, prin Costel Căileanu (categ. +100 kg) și Angelo Alexa (categ. 100 kg), ambii de la CS Farul, dar și prin perechea Andrei Mitea / Andreea Săndici (Vulturul de Mare).
Ionuț Tudose (categ. +100 kg) și Cristian Hristu (categ. 85 kg), au devenit vicecampioni, iar Sorin Damache (categ. 65 kg) a luat bronz. Toți trei reprezintă de asemenea Farul.
Pe treapta a treia a podiumului au încheiat întrecerea și cuplul Costel Căileanu / Mihaela Pasăre (Culturistul Rm. Vâlcea), la perechi.
Andreea Săndici a mai obținut un loc patru, la categoria 55 kg, la fel ca Lăcrămioara Florea (categ. +55 kg), de la Farul. Florin Mocanu (categ. 70 kg, Farul), a fost al șaptelea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8037 secunde