Angel Santana, de la BC Farul, cel mai valoros baschetbalist din România la 3x3

198
Biroul Federal al Federației Române de Baschet a stabilit, zilele trecute, care sunt cei mai buni jucători din România în anul 2012. Printre aceștia se numără și românul de origine spaniolă, Angel Santana, care activează pentru BC Farul Constanța. El a fost desemnat cel mai bun jucător de baschet la 3x3 din România. Celelalte nominalizări sunt: Gabriela Mărginean (cea mai bună jucătoare) și Vlad Moldoveanu (cel mai bun jucător).

În desemnarea titlurilor s-a ținut cont, în principal, de evoluțiile de la loturile naționale, precum și de prestațiile de la echipele de club, atât din cupele europene, cât și din competițiile interne (Campionat Național și Cupa României).

Pentru Angel Santana, care trăiește de opt ani în România și a obținut cetățenia în 2011, a contat foarte mult evoluția de la FIBA 3x3 World Tour Masters Istanbul, acolo unde echipa Sport Arena UPB a obținut locul al doilea și calificarea la marea finală mondială de la Miami (SUA).

"Pentru mine, baschetul 5x5 este o muncă, una care îmi place, dar totuși o muncă. Baschetul 3x3 înseamnă cu totul altceva, ceva care vine din inimă", spune Angel Santana. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6539 secunde