Antrenor nou pentru baschetbalistele de la CS Phoenix Știința Constanța

211
Antrenor nou pentru baschetbalistele de la CS Phoenix Știința Constanța - popa-1568979497.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix Știința Constanța va avea, începând din sezonul următor, un nou antrenor. 
După doi ani în care pe bancă a stat sârbul Predrag Stanojcic, la Constanța a sosit Carmin Popa, antrenor care a pregătit formația feminină CS Universitatea Cluj și antrenor principal al lotului național feminin Under 18 al României. 
Mutarea a fost anunțată pe contul oficial de facebook al clubului de la malul mării. 
"La vremuri noi, oameni noi!


După doi în care am bifat împreună cele mai mari performanțe din istoria clubului și ale baschetului feminin constănțean, a venit vremea ca drumurile noastre și cele ale antrenorului Predrag Stanojcic să se despartă către noi provocări. Îi mulțumim cu această ocazie fostului nostru tehnician, urându-i totodată să aibă parte de tot succesul pe care și-l dorește, și îi spunem «Bine ai venit» în familia Phoenix Știința Constanța lui Popa Carmin. Împreună vom face tot ce ține de noi pentru a prezenta onorabil pe prima scenă a baschetului feminin din România și vom căuta să scriem o nouă pagină în cartea de onoare a Constanței", a declarat președintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 


"Este clar că echipa Constanței a fost anul trecut surpriza campionatului. Anul acesta, vrem să creștem tinerele jucătoare din Constanța, care pot să facă pasul spre Liga Națională. Vreau să înțeleagă publicul că poate veni la sală să vadă un spectacol, să vadă fetele din Constanța cum cresc și, de ce nu, să facem și surprize", a adăugat antrenorul Carmin Popa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4991 secunde