CS Tomis - Cetate Deva 33-29, în turneul amical de handbal de la Zalău

Antrenorul Dumitru Muși, învins de fostele sale eleve

339
Echipa de handbal feminin CS Tomis Constanța a reușit o victorie clară, scor 33-29 (18-13), în cea de-a doua partidă din cadrul turneului amical de la Zalău, disputat, ieri dimineață, în compania Cetății Deva, formație pregătită de fostul tehnician al dobrogencelor, Dumitru Muși.
"Am controlat jocul din primul până în ultimul minut. În repriza secundă, ne-am distanțat la zece goluri, dar, pe final, antrenorul Goran Kurteș a efectuat mai multe schimbări, pe acest fond Deva reușind să reducă din handicap", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul sportiv al Tomisului, Paul Alexe.
Trupa de la malul mării, care pierduse primul meci (19-22 cu HCM Roman), a disputat, aseară, un alt test, cu HC Zalău (antrenor, Gheorghe Tadici), victoria revenind gazdelor, cu scorul de 31-29. Pentru CS Tomis, a jucat și pivotul Alexandra Iovănescu, a cărei accidentare la gleznă nu a fost atât de gravă pe cât s-a crezut inițial.
Constănțencele își încheie, sâmbătă, stagiul de la Zalău. De la ora 16.00, vor înfrunta pe U Cluj, apoi vor porni către casă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5117 secunde