Antrenorul Farului nu se teme de capriciile lui Apostol

1003
3
Antrenorul Farului, Viorel Tănase, a declarat, ieri, într-o conferință de presă că și-l dorește la echipă pe mijlocașul Iulian Apostol, un fotbalist valoros, dar și destul de capricios.
"Nu mă tem că Apostol mi-ar putea crea probleme în vestiar. Îl cunosc atât ca om, cât și ca fotbalist. Suntem din același oraș și nu se pune problema să îmi facă probleme. El știe că nu tolerez actele de indisciplină și renunț la oricine indiferent cum îl cheamă sau cât de valoros este în momen-tul în care îmi strică atmosfera la echipă. Numai cu disciplină și profesionalism se poate obține marea performanță", a explicat Tănase.
Altfel, tehnicianul Farului s-a arătat mulțumit, în mare mă-sură, de comportamentul jucătorilor în cantonamentul de la Kemer și a spus că își pune mari speranțe în noii veniți la echipă, Sorin Paraschiv și Vali Badea.
"Mai avem câteva amănunte de pus la punct din punct de vedere tactic. Momentan, Paras-chiv nu are ritmul jocului, dar cred foarte mult în el, este un jucător care ne poate ajuta. Badea și-a demonstrat valoarea atât în Liga I, cât și în Liga Campionilor. Ne-am propus promovarea, muncim pentru asta, dar trebuie să fim și realiști. Prin aducerea unor jucători cu experiență, precum Paraschiv, Badea sau Curcă, ne putem îndeplini obiectivul, dar nu o să fie ușor. Dacă luăm clasamentul, Delta, Snagovul și Iașiul sunt contracandidate serioase. O să fie un retur dificil, ne facem calculele cum putem ajunge pe locul doi, obiectivul real al Farului. Până atunci, aș dori, miercuri, un joc amical, dar terenul este desfundat; în mod sigur, sâmbătă sau duminică, vom avea un joc de verificare cu Steaua, la București. Mai doresc un singur meci, pe 3 martie, și cam atât cu jocurile amicale. Mai vreau jucători la echipă, dar trebuie să fiu și realist și să spun că am dubluri pe posturi", a spus Tănase.

Comentează știrea

Faristul
21 februarie 2012
Vorbe

Nedelcule aduci la echipa numai ciuricuri; unde ii gasesti omule? Promovare ne spui de anul trecut ))) ne mai minti mult? promovare cu ce bani, cu aia de la pariurile sportive????

Fraist Infocat
21 februarie 2012
Fortza Farul

Farul are puterea sa renasca. Nu stiu daca Farul va promova in vara, dar singur o va face sezonul urmator; Iata ca in Constanta apare o competitie intre doua echipe,. Ascensiunea Academiei lui Hagi a fost un catalizator pentru... Farul, jucatori importanti dorind sa joace in Constanta indiferent la care echipa, Farul sau Viitorul.

suporter
21 februarie 2012
farul

nr 1 cit de ciuruc poti fi sa nu recunosti ca Farul are acum echipa pentru promovare !!!!!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6997 secunde