Antrenorul Ion Crăciun: "Sunt șanse mici să rămân la echipă!"

288
3
Antrenorul Ion Crăciun:

Articole de la același autor

După meciul CSU Neptun - ACS Corona Brașov, din Liga Națională de handbal feminin, antrenorul echipei constănțene, Ion Crăciun, a anunțat faptul că vrea să demisioneze de pe banca tehnică a formației. 


Mulți știu cât de mult ține antre-norul Ion Crăciun la echipa sa și la handbal. Majoritatea speră ca el să nu renunțe și să lupte în continuare. Pe de altă parte, tehnicianul simte că a ajuns la limită. Contactat de către "Cuget Liber" și întrebat dacă mai există vreo posibilitate să rămână la echipă, Ion Crăciun și-a susținut în continuare poziția. "Vreau să închei cu problemele. Vreau ca echipa să meargă mai departe și se poate și cu altcineva ca și antrenor. M-am luptat destul. Eu nu am vrut sport de masă, am vrut de performanță pentru această echipă. Nu îmi place să pierd. Sunt șanse mici ca eu să rămân la echipă", a declarat antrenorul. 


Până la definitivarea situației actuale a echipei, tehnicianul nu va mai antrena Neptunul. "Fetele au aflat din presă și au început să mă sune. Nu sunt deloc mulțumite și vor să plece. Eu nu vreau să facem gașcă. Eu vreau ca echipa să continue, dar nu se mai poate cu mine. Nu m-am  dus la antrenamente, nu am cum, nu pot…". Antrenorul a comunicat decizia sa președintelui clubului, Cornel Panait, care a declarat, pentru "Cuget Liber": "Principalul susținător al ideii de a nu lăsa echipa să dispară a fost Ion Crăciun. Chiar dacă nu aveam o echipă în cea mai bună formă, aveam încredere în capacitatea lui. Nu sunt convins că va rămâne la această idee. Este prea pasionat de handbal și de ideea de a face performanță. Nu știu dacă vom găsi un alt om să fie atât de pasionat. CSU Neptun nu poate exista în Liga Națională fără Crăciun. Noi facem eforturi în direcția îmbunătățirii echipei. În momentul în care am anunțat pu-blic că vrem să desființăm echipa, o serie de oficiali de la Federația Română de Handbal ne-au făcut promisiuni că ne vor ajuta. Niciuna nu s-a adeverit. Alexandru Dedu a promis ferm că ne ajută cu sportive de la Centrul de Excelență. În momentul în care s-a pus problema aducerii lor, a zis că nu se mai poate. Ni s-a promis sprijin, dar nu am fost ajutați". 


Comentează știrea

Aragorn
9 septembrie 2014
???

Dle. Panait, se cam bat cap in cap afirmatiile dvs. : spuneti ca faceti eforturi in directia imbunatatirii echipei, iar apoi imediat ca ati vrut sa 0 desfiintati !!! Asa vedeti dvs. imbunatatirea, prin desfiintare ??? Cel mai bun lucru in acest moment este sa-l pastrati pe Craciun antrenor, prin toate mijloacele (daca intr-adevar vreti sa avem o echipa de handbal feminin in LN la Constanta, asa cum am avut mereu si am fost mindrii de ea - traditia Constantei este handbalul feminin !). Apoi, ar trebui sa-l "disciplinati" pe dl. Baiceanu si sa-l sfatuiti sa ajute aceasta echipa, nu sa incerce sa o distruga, cum a facut prin dezlegarile date lui Sheiko si Ionescu...situatia financiara este destul de complicata si fara aceste "piedici" care i se pun lui Craciun...dl.Baiceanu ca director executiv ar fi trebuit sa stea planton pe la federatie, sa rezolve transferurile (asa putine cum sint) si sa-l toace la cap pe Dedu sa-si respecte promisiunile, nu sa se fofileze si sa lase echipa de izbeliste cind era mai mare nevoie de el...eu cam asa inteleg ca ar trebui sa procedeze un director (care presupun ca mai este si platit pentru asta) si toti cei care intr-adevar vor sincer sa "imbunatateasca" echipa.

Nike Air Max
20 septembrie 2014
Nike Air Max

Nike Air MaxNike Free RunNike Roshe RunNike Air Max salehttp://www.runshoessale.org.uk/[url=http://www.runshoessale.org.uk/]Nike Air Max[/url][url=http://www.runshoessale.org.uk/]Nike Free Run[/url][url=http://www.runshoessale.org.uk/]Nike Roshe Run[/url][url=http://www.runshoessale.org.uk/]Nike Air Max sale[/url][url=http://www.runshoessale.org.uk/]http://www.runshoessale.org.uk/[/url] Nike Air Max http://www.runshoessale.org.uk/

Salomon running shoes
20 septembrie 2014
Salomon running shoes

[url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]Nike Air Max 90[/url][url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]Nike Air Max 90 UK[/url][url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]Nike Air Max 90 sale[/url][url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]cheap Nike Air Max 90[/url][url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]http://www.airmax90sale-uk.co.uk/[/url][url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/producttags.html]http://www.airmax90sale-uk.co.uk/producttags.html[/url][url=http://www.salomonukonline.co.uk/]Salomon[/url][url=http://www.salomonukonline.co.uk/]Salomon UK[/url][url=http://www.salomonukonline.co.uk/]Salomon running shoes[/url][url=http://www.salomonukonline.co.uk/]http://www.salomonukonline.co.uk/[/url][url=http://www.salomonukonline.co.uk/producttags.html]http://www.salomonukonline.co.uk/producttags.html[/url] Salomon running shoes

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.546 secunde