Antrenorul momentului în fotbalul românesc, Florin Maxim, nu îşi lasă jucătorii să bea alcool

156
Antrenorul momentului în fotbalul românesc, Florin Maxim, nu îşi lasă jucătorii să bea alcool - maxim-1715948889.jpg

Articole de la același autor

Florin Maxim (43 de ani) a reușit să surprindă lumea fotbalului cu metodele de la echipa cu care a câștigat Cupa României.

Antrenorul divizionarei secunde susține că jucătorii lui sunt monitorizați cu atenție și a dezvăluit că le-a dat și interzis la alcool.

Corvinul Hunedoara a reușit să câștige Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul Galați la loviturile de departajare, după o finală palpitantă. Florin Maxim a dezvăluit că a reușit să obțină acest succes printr-o pregătire foarte bună, dar și-a lăudat jucătorii atât pentru faptul că se antrenează foarte bine, dar și pentru că au grijă de viața personală. Maxim a mai spus și că în cantonamentul echipei nu se consumă deloc alcool. El a fost cel care a luat această decizie.

„Da, le-am spus să nu mai bea. Lucrăm cu o doamnă nutriționistă care ne-a spus că vitaminele se inhibă când se bea alcool. Iar jucătorii chiar au luat în seamă și au mare încredere în ce le-a spus. Așa că în bază sau la mesele clubului nu se bea alcool. Cum procedează ei, când sunt liberi, nu pot să spun. Poate că mai beau câte un pahar de vin, ceea ce nu este rău”, a declarat Florin Maxim în emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4406 secunde