Anunț oficial! Ce posturi TV vor transmite Liga 1 în perioada 2014-2019

378
Anunț oficial! Ce posturi TV vor transmite Liga 1 în perioada 2014-2019 - transmisiunetv-1396443092.jpg

Articole recomandate

Posturile Look TV și Transilvania Live au încheiat un memorandum de întelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga I și Cupa Ligii.


Radiodifuzorii TRANSILVANIA LOOK S.A. (deținător al licenței pentru postul TV "Look TV") și NCN STUDIO TV S.A. (deținător al licenței pentru postul TV "Transilvania Live") au semnat un Memorandum of Understanding cu Intel Sky Broadcast Ltd., compania care a semnat în data de 4 martie 2014 Contractul de cesiune de drepturi mass-media, prin care Intel Sky Broadcast Ltd. a achiziționat de la Liga Profesionsită de Fotbal drepturile comerciale de mass-media privind meciurile de fotbal din cadrul Campionatului Liga 1 pentru perioada 2014-2019 și din cadrul Cupei Ligii pentru perioada 2015-2019, anunță Citynews.


Potrivit memorandumului de înțelegere semnat, Intel Sky Broadcast Ltd. va dobândi dreptul de proprietate asupra TRANSILVANIA LOOK S.A. și NCN STUDIO TV S.A., iar cei doi radiodifuzori vor primi drepturile aferente difuzării în direct, înregistrări, rezumate, on-line și mobile, a meciurilor de fotbal din Campionatul Liga 1 și Cupa Ligii.


Totodată, TRANSILVANIA LOOK S.A. și NCN STUDIO TV S.A. sunt împuternicite să inițieze negocieri cu distribuitorii de servicii de programe audiovizuale (indiferent de tipul de rețele folosite: cablu sau acces prin satelit) cu privire la condițiile în care se va efectua în viitor retransmisia posturilor Look TV și Transilvania Live, care au inițiat demersurile pentru renunțarea la regimul must carry începând cu data de 01 iulie 2014 și vor solicita tarife pentru retransmisie din partea distribuitorilor, prin aplicarea prevederilor art. 15 din Decizia C.N.A. nr. 72/2012.


 În acest context, cele două instituții solicită tuturor distribuitorilor de servicii de programe audiovizuale interesați să retransmită contra cost posturile Look TV și Transilvania Live, să trimită pînă la data de 10 apriilie 2014, oferta lor, urmând să fie contactați pentru discuții și negocieri suplimentare, informează realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4783 secunde