Campionatul Naţional de rugby juniori U18, etapa a patra

Apărare ca la carte! CSM Constanţa a răpus Pantelimonul şi este noul lider al ierarhiei

190
Apărare ca la carte! CSM Constanţa a răpus Pantelimonul şi este noul lider al ierarhiei - 1-1667393365.jpg

Articole de la același autor

Victorie categorică pentru echipa de rugby juniori U18 CSM Constanţa, care s-a impus, cu scorul de 48-0, în partida cu CSOV Pantelimon, disputată pe stadionul „Callatis” din Mangalia, în cadrul etapei a patra a Campionatului Naţional.

Meci la discreţia CSM-ului în runda a patra de campionat. Jucătorii antrenaţi de Onal Agiacai şi Marius Codea au deschis seria reuşitelor prin Radu Mariano, care a înscris primul eseu pentru Constanţa, transformat de Andrei Chifor, urmat de Ioan Boroş, Andrei Cârta şi Eduard Matei, la pauză scorul fiind 31-0.

A doua repriză a început tot pe fondul unei apărări foarte bune a Constanţei, stabilitate ce a generat un atac eficient, CSM Constanţa majorându-şi diferenţa pe tabelă prin eseurile lui Andrei Chifor, Adrian Lupu şi Nicolae Gavrilă, toate transformate de acelaşi Chifor.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: CSS Bârlad - LPS Suceava 22-10, ACS Şoimii-Dinamo Bucureşti - CSR-CSU-RC Cristian Săcele 12-8.

Graţie acestei victorii, CSM Constanţa a urcat pe primul loc în clasament, cu 10 puncte, la egalitate cu LPS Suceava. CSS Bârlad completează configuraţia podiumului, tot cu 10 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat.

Etapa viitoare (duminică, 6 noiembrie), CSM Constanţa va întâlni, în deplasare, pe CSS Viitorul Cluj, formaţie care nu a acumulat niciun punct în actuala stagiune, dar care are două partide mai puţin jucate.

XXX

Dacă juniori U18 au avut parte de adrenalină, în schimb, Campionatul Naţional de rugby juniori U20 este întrerupt, pentru a face loc acţiunii lotului naţional al României.

În perioada 5-14 noiembrie, „stejăreii” vor participa la turneul final al Campionatului European 2022, competiţie care se va desfăşura în capitala Portugaliei, Lisabona.

Cinci jucători de la CSM Constanţa - Marian Bodorin, Marius Nazîru, Ionuţ Sava, Alexandru Sava şi Daniel Chirică - au fost convocaţi în lotul lărgit, pregătirile fiind în toi, la Snagov.

România va debuta la Campionatul European, duminică, 6 noiembrie, când va întâlni, în sferturile de finală, reprezentativa Belgiei. Iată şi „ţintarul” celorlalte dueluri: Portugalia - Polonia, Ţările de Jos - Germania şi Spania - Cehia.

Semifinalele vor avea loc pe 9 noiembrie, iar finalele, pe 13 noiembrie, în direct pe Rugby Europe Tv.

Juniorii U20 ai CSM-ului Constanţa vor disputa următorul meci de campionat abia în data de 4 decembrie, când vor înfrunta, în deplasare, pe ACSOV Pantelimon.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Rugby

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7045 secunde