HCM Constanța - HC Croația Zagreb, în Liga Campionilor la handbal masculin

Arde semicercul, vine "gașca" lui Balic!

455
Arde semicercul, vine
HCM Constanța pornește, deseară, pe un nou drum european. Unul care se dorește a fi cât mai lung și care să fie la fel de aducător de satisfacții precum cel din sezonul precedent. Handbaliștii constănțeni speră să depășească, și anul acesta, faza grupelor Ligii Campionilor.

23 septembrie. Ziua Z, ora H. HCM Constanța debutează într-o nouă ediție a Ligii Campionilor, în compania unui adversar de lux: HC Croația Zagreb, o formație obiș-nuită să se califice în finale.
Oaspeții au ajuns, aseară, în jurul orei 18.00, la Aeroportul "Mihail Kogălniceanu", de unde au fost preluați, cu autocarul, și instalați apoi la Hotelul Royal din Constanța. Din pricina orei târzii, Ivano Balic și compania nu au mai efectuat aseară niciun antrenament, acomo-darea cu sala fiind programată abia în această dimineață.
"Suntem suficient de pregătiți pentru acest meci. Nu subestimăm Constanța, despre care știm că a progresat mult în ultimul timp și a învins echipe galonate. Ne așteaptă un joc foarte greu", a anunțat vedeta Croației.
În tabăra campioanei României, nu sunt probleme deosebite, jucătorii fiind încrezători în capa-citatea de a învinge un "colos" european. A revenit și Băiceanu, e refăcut și Buricea, Csepreghi și-a reglat ținta, Toma a schimbat vitezele, Popescu a cumpărat lacăt pentru poartă, așa că meciul poate începe.
Partida HCM Constanța - HC Croația Zagreb, din prima etapă a Ligii Campionilor, Grupa D, se joacă deseară, de la ora 19.00 (în direct la Digi Sport), la Sala Sporturilor. Prețul biletului este de 30 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5532 secunde