Arena Națională ar putea să se deschidă din 21 martie

86
Arena Națională ar putea să se deschidă din 21 martie - burleanu-1457104365.jpg

Articole recomandate

Răzvan Burleanu a discutat astăzi, în fața jurnaliștilor despre situația Arenei Naționale și a faptului că aceasta ar putea fi redeschisă pe data de 21 martie. Din declarațiile oferite de președintele Federației Române de Fotbal, acesta a precizat că situația a rămas la fel ca înainte, iar meciul cu Spania va fi jucat la Cluj, iar cel cu Lituania la Giurgiu.

"Nu s-a schimbat nimic. Aici ma refer la faptul ca pe 24 februarie a fost trimisă documentația către comisia tehnică a Ministerului Dezvorltării și încă avem în promulgare modificările legislative. Adică nu s-a întâmplat nicio schimbare. Doar a avut loc o întâlnire prin care ni s-au arătat aceste documente. Ca să-ți rezolvi lucrurile, trebuie să-ți asumi răspunderea. Nu trebuie să intri într-un ping-pong administrativ.

Noi nu am vorbit despre un contract de comodat, ci de un contract de administrare (n.r. a Arenei Naționale). Dar meciul cu Spania se va juca la Cluj, iar cel cu Lituania la Giugiu. Dar FRF este interesată să redeschidă acest stadion pentru meciurile din campionat, pentru meciurile din Cupa României și pentru meciul din 3 iunie, cu Georgia, să fie desfășurat la București "

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Mircea Sandu, atac la adresa lui Burleanu
Duminică, 19 Octombrie 2014
Stire din Sport : Răzvan Burleanu, reclamat la DNA
Pagina a fost generata in 0.4213 secunde