Vineri seară, la Constanța, FC Farul - Concordia Chiajna 1-4 (1-2)

Concurs Ați fost penibili!

942
Ați fost penibili! - 9be89cc935e1bd7b1c5e6390902ce098.jpg

Articole de la același autor

Visurile de promovare ale Farului au suferit o usturătoare lovitură, vineri seară, când "marinarii" au fost umiliți pe teren propriu cu 4-1 de Concordia Chiajna. Iar constănțenii să zică mersi, pentru că au scăpat ieftin!

După ce Marius Ene a deschis rapid scorul (min. 3), din pasa lui Cristocea, probabil că fariștii și-au zis că meciul e gata și s-au culcat pe-o ureche. Ce-a urmat e greu de imaginat. O umilință. Concordia Chiajna, cu "vajnicii" Oae, Stativă, Duru sau Ciolcă, a bătut cu 4-1 și a mai ratat trei ocazii mari cât roata carului! Se putea termina 1-7! Incredibil!
Martinescu a egalat în minutul 23, din pasa lui Diniță (fază la care Farul a cerut vehement ofsaid). Din tribună, suspendatul Șumudică a schimbat sistemul, din 4-2-3-1, în 4-4-2, cu Chico al doilea vârf, dar oaspeții au dat gol din nou, pe o mare gafă a lui Vlas, care i-a pus mingea pe tavă lui Diniță, iar fostul jucător al Stelei și al Sportului nu a iertat cu o boltă de la distanță. Unde ți-a fost capul, Adrian?
Până la pauză, Chico a încercat de două ori să egaleze (min. 37, 44), dar mai aproape de gol a fost Concordia, Martinescu trimițând în bară din careu (min. 40).
În partea secundă, a început circul. Șumudică a schimbat din nou așezarea, în 3-5-2, cu o mutare surprinzătoare, Rusmir fundaș central, dar în jocul Farului a fost tot tragedie, vraiște. Matei a mai încercat câte ceva (a avut două ocazii - min. 56 și 67 și a cerut penalty în minutul 61), în rest - jale! Neputință și greșeli ca la Liga a IV-a. Așa a arătat Farul. A echipă de județ.
Concordiei nu i-a fost greu să se apere și a fost ucigătoare pe contraatac, unde a penalizat falimentarul joc la ofsaid al Farului, deși antrenorul țipa din tribună mai să-și scuipe plămânii să nu se mai joace așa. Diniță (min. 60) și Ciubotariu (min. 68) au făcut 4-1 la capătul a două contraatacuri-școală, în care fariștii au fost jaloane. Iar Martinescu a mai ratat două ocazii imense, în minutele 81 și 88, "salvându-i" pe bieții "marinari" de la un scor fluviu.
FC Farul (antrenor, Marius Șumudică): Vlas - Mățel, Barbu (cpt.), Pătrașcu, Gaston (min. 46, Nanu) - B. Andone (min. 68, Soare), Rușmir - Matei, Cristocea, Chico - M. Ene.
Concordia (antrenor, Adrian Bumbescu): Niță - Oae (min. 83, Ciolcă), Stativă, Gardoș, Pătru - Neagu, Duru (min. 85, Cr. Bălașa), Cr. Ciubotariu, Iliescu - Diniță (cpt.) (min. 75, M. Dumitru), Martinescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 August 2009
Stire din Sport : "Vă bateți joc de noi!"
Pagina a fost generata in 2.9232 secunde