Atleta rusă Alexandra Gulyaeva, depistată pozitiv

128
Atleta rusă Alexandra Gulyaeva, depistată pozitiv - 3101sportalexandra-1391188609.jpg

Articole de la același autor

Atleta rusă Alexandra Gulyaeva, în vârstă de 19 ani, una dintre cele mai promițătoare alergătoare pe distanțele de 1.500 și 3.000 de metri, a fost depistată pozitiv la un control doping efectuat la 22 decembrie, a anunțat Agenția Rusă Antidoping (RUSADA). 


Guliaeva, campioană națională la juniori în 2012, a efectuat testul după o cursă pe care a câștigat-o la Moscova, informează Medaifax. Tânăra sportivă a fost suspendată din toate competițiile și programele de antrenament până când autoritățile vor da un verdict. Săptămâna trecută, 12 sportivi de la opt discipline au fost anunțați că au picat testele doping efectuate în perioada septembrie - decembrie 2013. 


Niciunul dintre cei 12 sportivi nu a câștigat vreo medalie la competițiile majore internaționale. Sportivii depistați pozitiv sunt trei trăgători, trei alergători pe pistă și cross-country, doi halterofili, un kayacist, un luptător, un kickboxer și un halterofil. Totodată, în afara celor 12 sportivi, Federația Rusă de Haltere a anunțat că Alexander Șumilov a fost suspendat pentru doi ani, în timp ce Iuri Kivilev a fost suspendat pentru șase luni, tot după ce au picat teste doping.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Noiembrie 2013
Stire din Sport : Cros constănțean pe 1 Decembrie
Pagina a fost generata in 0.4238 secunde