Atleții constănțeni, pe podium la Naționalele de juniori 3

141

Articole recomandate

Campionatul Național de atletism pentru juniori 3 s-a încheiat la finele săptămânii trecute, nelipsiți de pe podium fiind atleții constănțeni. 


Andrei Cojocaru, de la CS Farul, antrenat de Eveline Lisenco, a urcat pe prima poziție a podiumului în proba de 400 metri garduri și pe a doua treaptă la probele de 400 m și 200 m. Răzvan Grecu, dublu legitimat CS Farul și CSS 1, s-a clasat pe primul loc la proba de triplusalt (14.17 m) și pe locul 3 la proba de lungime (6.14 m). 


Nicoleta Pușcuță, legitimată la LPS "Nicolae Rotaru" Con-stanța, a ocupat locul 1 la 400 m garduri, locul 2 la 400 m și 200 m, la categoria feminină. Sportiva Rebeca Călin, de la același club, a câștigat medalia de aur la 3.000 m marș. Fetele sunt antrenate de către Cătălin Ganera și Gabriel Zaharia. 


Tot de la LPS Constanța, au urcat pe podium și sportivele pregătite de Carmen Botea. Ioana Manoliu s-a aflat pe poziția a doua la triplusalt și la lungime, categoria feminină, în timp ce Andra Ușurelu a ocupat locul 3 la triplusalt. 


Campionatul Național de juniori 3 s-a desfășurat la București, în zilele de 5 și 6 iulie. 
Sandra MIHĂILĂ


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Iulie 2014
Stire din Sport : Emoții pentru "delfinii" Farului
Pagina a fost generata in 2.4108 secunde