Horia Tecău și Robert Lindstedt, eliminați prematur din turneul de la Basel

Au călcat în străchini exact când nu trebuia

879
Perechea Horia Tecău (România) / Robert Lindstedt (Suedia, nr. 3) a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de tenis Swiss Indoors Basel (Elveția), competiție pe suprafață rapidă, în care fondul total de premiere este de 1,755 milioane de euro.
Jucătorul constănțean și partenerul său au fost eliminați, în optimi, de cuplul Eric Butorac (SUA) / Jean-Julien Rojer (Antilele Olandeze), după o partidă încheiată în două seturi, scor 6-7 (6), 4-6. Tecău și Lindstedt nu au avut nici măcar o minge de break, spre deosebire de adversarii lor, care au beneficiat de nouă. Învinșii părăsesc concursul doar cu premiul de consolare, de 4.600 de euro, în timp ce învingătorii împart 9.020 de euro și continuă cursa către trofeu.
Din păcate, cuplul româno-suedez, care, pentru a treia oară consecutiv, este eliminat în primul tur al unei competiții ATP, își dimi-nuează dramatic șansele de calificare la Turneul Campionilor. Pentru a ajunge la Londra, Tecău și Lindstedt au nevoie de o evoluție foarte bună (acces în semifinale) la Masters-ul de la Paris, programat săptămâna viitoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2426 secunde