Rapid București - CS Tomis 31-30, în Liga Națională de handbal feminin

Au pierdut trenul de Europa

261
Handbalistele de la CS Tomis au făcut-o de oaie. Vineri, constănțencele au fost învinse de Rapid și au ieșit definitiv din cursa pentru cupele europene.

Meciul cu Rapid, din cadrul etapei a 25-a, penultima a Ligii Naționale de handbal feminin, desfășurat vineri după-amiază, în București, a spulberat ultimele speranțe - și așa mici - ale Tomisului în bătălia pentru Europa. Formația antrenată de Lucian Râșniță și Ion Pușcașu a fost învinsă, cu scorul de 30-31, la capătul unei evoluții foarte slabe.
"Sunt dezamăgit. Fetele nu au avut onoarea de a crede până la sfârșit în șansele lor. Vom avea în cel mai scurt timp o ședință și vom recurge la sancțiuni", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Tomis, Gheorghe Slabu.
În urma acestui eșec, CS Tomis rămâne pe locul 7, cu 23 de puncte, două mai puțin decât U Cluj, ocupanta locului 6 (calificant în cupele europene dacă Rulmentul câștigă finala Cupei Cupelor).
Etapa viitoare, sâmbătă, 24 mai, Tomisul va juca, pe teren propriu, cu CSM Sf. Gheorghe. Chiar dacă va câștiga, iar Clujul va pierde în fața Oțelului, Constanța rămâne pe dinafară, pentru că ardelencele sunt avantajate de rezultatele directe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8022 secunde