AUR PENTRU ROMÂNIA! Ștefania Dobre, medaliată la Europenele de juniori din Austria

95
AUR PENTRU ROMÂNIA! Ștefania Dobre, medaliată la Europenele de juniori din Austria - imageresize-1442644651.jpg

Articole recomandate

Românca Ștefania Adelina Dobre a cucerit medalia de aur la categoria 57 kg, vineri, în prima zi a Campionatelor Europene de judo pentru juniori de la Oberwart (Austria).


Dobre a învins-o în optimi pe belgianca Mina Libeer, în sferturi a trecut de poloneza Julia Kowalcyzk, în semifinale a dispus de britanica Bekky Livesey, pentru ca în finală să o învingă pe Tecla Cadilla Acevedo (Spania).

Larisa Florian (52 kg) a ratat medalia de bronz și s-a clasat pe locul cinci, după ce a fost întrecută în meciul decisiv de kosovara Distria Krasniqi. În optimi, românca a câștigat în fața elvețiencei Tamara Silva, în sferturi a trecut de turcoaica Damla Caliskan, iar în semifinale a fost învinsă de bulgăroaica Betina Temelkova.

În concursul masculin, la cat. 55 kg, Alin Albu s-a impus în primul tur în fața grecului Christos Ploumbis, dar apoi a fost învins de olandezul Roy Koffijberg. Vlad Luncan a pierdut în runda inaugurală la ungurul Daniel Monori.

La 66 kg, Marcel Cercea a fost învins în primul tur de belarusul Dmitri Minkov, iar Richard Bardocz de cipriotul Anastasios Kesidis. În limitele categoriei 73 kg, Elemer Szocs a cedat în primul tur de georgianul Ghiorghi Kațiașvili.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9872 secunde