Aurel Șunda vrea să-l "săgeteze" pe Constantin Gache

1642
Aurel Șunda vrea să-l
Derby-ul Dobrogei în etapa a șaptea a Ligii a II-a la fotbal se joacă la Năvodari, sâmbătă, 9 octombrie, între Săgeata și Delta Tulcea, formații între care există o mare rivalitate. În același timp, este și un derby al clasamentului, gazdele ocupând locul trei, cu 15 puncte, iar tulcenii aflându-se o treaptă mai jos, cu 10 puncte.
"Îmi doresc să reușim un meci la fel de bun ca etapa trecută, pe terenul Stelei II (n.n. - când Săgeata a bătut cu 1-0) și să obținem victoria, pentru a rămâne în plutonul fruntaș", a declarat antrenorul Săgeții, Aurel Șunda.
Gazdele nu se vor putea baza pe Gheară, Bold, Șicu și Lucian Turcu (toți, accidentați), însă revine principala gură de foc din atac, Sorin Chițu, care a ispășit o suspendare de trei etape.
"Delta e o formație bună, greu de învins, însă îi simt pe băieți mobilizați la maximum. Nu dorim să-i dezamăgim pe inimoșii noștri suporteri, care ne ajută mult, atât pe teren propriu, cât și în deplasare", a spus și căpitanul Săgeții, Gheorghe Goșa.
Delta Tulcea nu are nici ea efectivul complet, lipsind Câju, Vișan Crețu și Nicu Crețu. De asemenea, Nanu este incert, însă antrenorul Constantin Gache speră ca atacantul să se refacă până la ora partidei.
"Chiar dacă Săgeata joacă acum la Năvodari, disputa este animată de ambițiile locale dintre Tulcea și Stejaru, rivale vechi. Astfel că va fi o partidă deschisă oricărui rezultat. Noi am câștigat meciul din Cupa României și un amical, dar ceea ce contează cu adevărat este disputa de sâmbătă, pe care ne dorim să o încheiem cu un rezultat bun", a declarat, pentru "Cuget Liber", Constantin Gache.
Meciul începe la ora 11, iar intrarea spectatorilor este liberă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2533 secunde