Auto / Campionul național de raliuri Simone Tempestini a primit cetățenia română

74
Auto / Campionul național de raliuri Simone Tempestini a primit cetățenia română - simonetempestini-1481728629.jpg

Articole recomandate

Italianul Simone Tempestini, campionul național de raliuri al României în ultimii doi ani, a primit, marți, cetățenia română, anunță Ministerul Tineretului și Sportului, citat de Agerpres.ro.



''În prezența doamnei Narcisa Lecușanu, Secretar de Stat în MTS, i-a fost acordată cetățenia română lui Simone Tempestini, pentru aportul adus motorsportului românesc'', se arată în comunicatul MTS, care precizează că la ceremonie a participat și doamna Iulia Mălina Ciobanu, președinta Autorității Naționale pentru Cetățenie.

Născut pe 12 august 1994, Simone Tempestini este fiul altui pilot italian care concurează de mai mulți ani în campionatul național de raliuri, Marco Tempestini. Simone a câștigat anul acesta al doilea său titlu de campion național de raliuri al României, precum și titlul mondial la juniori în WRC.

În ultimul an au primit cetățenia română luptătorii Albert Saritov, Kateryna Zhydachevska, Kateryna Sassa, Yevhenii Orlov, baschetbalista Ashley Janeen Walker, pilotul de raliuri Simone Tempestini, fotbaliștii Kehinde Fatai, William De Amorim, handbalista Yulia Dumanska, jucătorul de futsal Paulo Josue Letra Da Costa Ferreira etc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2355 secunde