Cupa CEV la volei feminin, sferturi de finală

Aventura europeană a "sirenelor" se oprește la Ekaterinburg

295
Aventura europeană a
Echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis Constanța susține, astăzi după-amiază, la Ekaterin-burg, partida cu Uralochka NTMK, întâlnire contând pentru manșa a doua a "sferturilor" Cupei CEV.
Soarta calificării în Final Four este deja pecetluită: campioana Rusiei și-a asigurat accesul în faza următoare a competiției, după ce, săptămâna trecută, la Sala Spor-turilor, a câștigat cu scorul de 3-1. Cu toate acestea, "sirenele" antre-nate de Alexander Boskovic și Constantin Alexe vor să lase o bună impresie, așa cum au făcut-o și în tur, chiar și un set adjudecat în fața trupei lui Nikolai Karpol pu-tând fi trecut la capitolul performanțe. Oricum, pentru prima participare într-o cupă europeană, CSV 2004 Tomis s-a achitat onorabil de sarcini.
Partida este arbitrată de o brigadă alcătuită din Vassilis Raptis (Grecia) și Hans Almkvist (Suedia). Observator CEV, Jaana Laurila.
***
Aseară, s-au jucat alte două partide din manșa secundă a sferturilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin: Eczacibasi Zentiva Istanbul (Turcia) - Rabita Baku (Azerbaidjan) 3-1 (în tur, 0-3) și SC Schweriner (Germania) - Yamamay Busto Arsizio (Italia) meci terminat după închiderea ediției (în tur, 2-3).
Prima echipă care obținuse biletele pentru Final Four a fost Steaua Roșie Belgrad, care s-a im-pus cu autoritate în derby-ul Serbiei: 3-0 și 3-0 cu Dinamo Pancevo.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Februarie 2010
Stire din Sport : Andrei Filimon s-a accidentat în Qatar
Pagina a fost generata in 1.6103 secunde