Liga Națională de handbal masculin, ediția 2008 / 2009

Balul se deschide cu derby-ul CSM Medgidia - HCM Constanța

394
Ediția 2008 / 2009 a Ligii Naționale de handbal masculin începe mai spectaculos
ca niciodată, iar runda inaugurală aduce față în față cele două forțe ale Dobrogei: HCM Constanța și CSM Medgidia.

Ion Crăciun vs. Vasile Stângă sau meciul marilor orgolii, dintre CSM și HCM, se va juca chiar în prima etapă de cam-pionat, pe 6 septembrie, la Medgidia, s-a stabilit, ieri, la tragerea la sorți efectuată la sediul Federației Române de Handbal.
Fortuna a surâs HCM-ului, pe care o așteaptă apoi alte două partide ușoare, cu HC Odorhei (acasă) și U Cluj (în deplasare). Pentru Laurențiu Toma și compania, "tunelul de foc" va fi cel din etapele 8, 9 și 10, când vor da piept, în ordine, cu UCM Reșița (în deplasare), Dinamo (acasă) și Știința Bacău (în deplasare). Turul se va încheia cu un joc de zile mari, derby-ul cu Steaua, pe 13 decembrie, în Sala Sporturilor.
v v v
Tot ieri, s-a stabilit și programul turului Ligii Naționale de handbal feminin. CS Tomis Constanța pornește la drum cu gândul la calificarea în cupele europene, iar primul hop pare lesne de trecut, pe 14 septembrie, pe teren propriu, în compania Rapidului.
Marele derby al campionatului, Oltchim - Rulmentul Brașov, va avea loc în etapa a treia, pe 28 septembrie, în Sala "Traian" din Râmnicu Vâlcea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2525 secunde