Bardu nu va juca la Callatis în meciul cu CSM Rm. Sărat

1055
Bardu nu va juca la Callatis în meciul cu CSM Rm. Sărat - b72b63be5d766ca24daa2ed0016ca270.jpg
Vice-lidera Ligii a III-a la fotbal, seria secundă, Callatis Mangalia, nu îl va putea folosi la meciul de campionat de pe teren propriu cu CSM Rm. Sărat pe unul dintre oamenii săi de bază, extrema Cristi Bardu, care este suspendat.
Partida se joacă vineri, 18 martie, de la ora 15, în etapa a 18-a a întrecerii, Callatis neconcepând să mai rateze victoria, așa cum s-a întâmplat în primele două etape din retur, când elevii lui Eric Lincar au pierdut incredibil acasă, 0-1 cu Comprest GIM, una dintre codașele ierarhiei, iar apoi au făcut egal pe terenul lui FC Voluntari (1-1).
Cele două rezultate au îndepărta-t-o la cinci puncte (36 - 41) pe Callatis de locul întâi (singurul care duce în Liga a II-a), poziție deținută de Unirea Slobozia, însă echipa din Mangalia nu și-a pierdut încrederea că va obține promovarea. Callatis a strâns rândurile, convinsă că o va scoate la capăt în cele din urmă. Oficialii clubului l-au asigurat pe antrenorul Lincar că postul său nu e în pericol, iar cei de lângă echipă și-au reafirmat sprijinul pentru promovare. Vineri, Callatis vizează prima victorie din retur, contra echipei de pe locul 14 (penultimul), care are doar patru puncte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.487 secunde